jueves, 22 de octubre de 2009

CERDANYOLA: Més de 7 mil persones han visitat el nou equipament de Can Domènech

Visitants a l'interior de Can Domènech
Foto: Cedida

Des de la data d’inauguració del Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) - Can Domènech (el 10 de setembre) i fins el passat 9 d’octubre s’han comptabilitzat un total de 6.606 visitants del MAC i 510 que han passat per alguna de les activitats que s’hi han dut a terme.

Cal tenir present que d’aquests 6.606 visitants uns 4.000 hi van passar entre el dia de la inauguració i els tres dies successius de portes obertes, ja que durant tot el cap de setmana de l’11 al 13 de setembre hi van haver també diverses activitats lúdiques i visites guiades.

Les altres 510 persones es reparteixen de manera desigual. A la inauguració de la sala d’exposicions temporals del MAC, amb l’exposició de Dominica Sánchez sobre el cartell del Festival de Blues d’enguany, hi van assistir 91 persones. A elles cal sumar-li les 90 de les dues edicions del Cafè amb Lletres, les que van assistir als quatre actes del FiT (249) que s’havien programat a la sala d’actes, les del Concert de Cambra Quixote Quartet (51), les del seminari de l’àrea de Comerç Formació per millorar (30) i les que van assistir a la conferència Jaume Mimó: un mecenes i col·leccionista a Cerdanyola (75) en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni. També cal destacar que el passat 8 d’octubre hi va haver una visita d’àmbit professional que van fer membres de l’Associació de Museòlegs de Catalunya.
En total l’equipament de Can Domènech ha rebut 7.116 visitants durant el primer mes d’activitat.
Cerdanyola.info

No hay comentarios: