martes, 27 de octubre de 2009

MONTCADA: La Policia Local presenta la seva unitat de Proximitat

La Casa de la Vila ha estat l'escenari de la presentació de la Unitat de Proximitat en el Servei de Policia Local, que començarà a operar a partir del proper 9 de novembre.
Aquest projecte es va aprovar en la sessió plenària del 25 de setembre de 2008, data en que es va iniciar un procés de treball preparatori per a que la unitat de Policia de Proximitat s'incorporés a l'esquema organitzatiu de la Policia Local.

L'objectiu d'aquesta unitat és millorar el servei ofert a la ciutadania i adaptar-lo a les noves necessitats del municipi, potenciant l'acostament a les persones i la participació ciutadana i de les entitats.
La Policia de Proximitat patrullarà per les zones de més afluència ciutadana, coincidint amb l'horari comercial i el de les escoles, en horari de matí i tarda i d'hivern i estiu. La seva tasca es basarà en la territorialitat i la permanència, de manera que cada patrulla tindrà assignat sempre el mateix barri, on farà d'interlocutora amb el teixit social, captant les seves necessitats i problemàtiques i informant la població.
També contribuirà a pacificar els entorns d'hostilitat i determinades actituds d'intolerància, millorant la qualitat de vida al municipi.
Montcada.cat

No hay comentarios: