jueves, 22 de octubre de 2009

MONTCADA: Sorteig de 42 pisos de lloguer per a joves a Mas Duran

Sorteig dels 42 pisos amb protecció oficial de lloguer per a menors de 35 anys que ha construït l'Institut Català del Sòl (Incasòl) a Mas Duran (Av. Europa, 6).
El sorteig l'organitza Adigsa, empresa pública de la Generalitat de Catalunya adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, encarregada de la gestió de les promocions d'habitatge públic que impulsa el govern català.
Els pisos van adreçats a joves menors de 35 anys; empadronats a Montcada i Reixac en l'actualitat o bé durant tres anys consecutius o durant sis dels darrers deu anys; amb uns ingressos nets mínims de 8.000 euros anuals i inferiors a 3,5 vegades l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM); i que no siguin titulars de cap altre habitatge o solar urbanitzable.
Els habitatges tenen entre 39,43 i 56,51 m2. Una dotzena disposa de dues habitacions i la resta, d'una. Un dels immobles està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha 28 places d'aparcament, vinculades a tots els pisos de dos dormitoris, i a 15 dels d'un dormitori. El preu del lloguer mensual se situa entre els 223 i els 388 euros.
info: Montcada.cat

No hay comentarios: