jueves, 11 de diciembre de 2008

Un total de 105 joves opten als 42 pisos de lloguer que construeix l’Incasòl a Mas Duran

Foto Cedida: Premsa L'Ajuntament
Un total de 105 persones han presentat la sol·licitud per accedir a un dels 42 pisos amb protecció oficial de lloguer per a joves, menors de 35 anys, que construeix l’Institut Català del Sòl (Incasòl) a Mas Duran (Av. Europa, 6).

Ahir va finalitzar el termini i ara, amb la documentació recollida a l’Oficina Local d’Habitatge, l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya, Adigsa (adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge), valorarà les sol·licituds i elaborarà les llistes provisionals d’admesos i exclosos, que s’exposaran durant 10 dies hàbils a l’Ajuntament i a la web www.adigsa.cat.

Posteriorment, un cop ateses totes les possibles reclamacions, la Direcció General de Promoció de l’Habitatge aprovarà el llistat definitiu i es convocarà el sorteig públic per a l’adjudicació dels pisos.

Els habitatges tenen entre 39,43 i 56,51 m2. Una dotzena disposa de dues habitacions i la resta, d’una. Un dels immobles està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha 28 places d’aparcament vinculades a tots els pisos de dos dormitoris i a 15 dels d’un dormitori. El preu del lloguer mensual (subjecte a variacions en cas que es produïssin canvis en la normativa legal aplicable), se situa entre els 223 i els 388 euros.

Es conformaran tres llistes: sol·licituds de fins a quatre persones (si la tercera i quarta són menors d’edat) per als pisos de dues habitacions; sol·licituds d’una o dues persones per als 29 habitatges d’una habitació; i les que opten a l’habitatge adaptat.

Els pisos van adreçats a joves menors de 35 anys; empadronats a Montcada i Reixac en l’actualitat i, o bé durant tres anys consecutius o durant sis dels darrers deu anys; amb uns ingressos nets mínims de 8.000 euros anuals i inferiors a 3,5 vegades l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM); i que no siguin titulars de cap altre habitatge o solar urbanitzable.

No hay comentarios: