jueves, 11 de diciembre de 2008

Exposició pictòrica de la montcadenca Eva Sereno

Foto: Premsa L'Ajuntament
L’Auditori Municipal de Montcada i Reixac (pça. de l’Església, 12) acollirà fins el 18 de gener l’exposició de pintura de l’artista montcadenca Eva Sereno. La inauguració, que farà el proper 16 de desembre a les 19.30 h.

L’exposició recull nous treballs pictòrics de l’autora 10 anys després de la seva primera exposició individual a Montcada i Reixac, en concret una trentena d’obres molt variades, des de fotografia en blanc i negre, dibuixos i collage i algunes pintures fetes en tècnica mixta sobre tela. La pèrdua del color per una gamma més neutra, l’experimentació amb materials variats com la pols de marbre i d’altres materials industrials són elements que caracteritzen l’obra d’aquesta autora. A través dels dibuixos, fotografies i obra pictòrica l’autora es qüestiona la quotidianitat com a idea, com a forma i com a manera de veure la vida.

Eva Sereno (Barcelona, 1972) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat diverses exposicions col·lectives a diferents espais de Montcada i Reixac, en concret en el casino de Terra Nostra, el centre cívic Kursaal i a l’Auditori, i ha participat en diverses ocasions en el Premi Juan Ramón Masoliver.

No hay comentarios: