miércoles, 17 de diciembre de 2008

Finalitzen les obres de la pista esportiva coberta del CEIP Reixac

Foto cedida Premsa L'Ajuntament
Aquesta setmana han finalitzat les obres d’instal·lació de la coberta de la pista esportiva del CEIP Reixac, que ha dut a terme l’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME).

La inauguració d’aquesta remodelació serà el proper 16 de gener en un acte en el qual participaran membres de la direcció de l’escola, l’AMPA, alumnes, entitats esportives i representants municipals. L’acte començarà a les 15,30h i inclourà parlaments oficials i una xocolatada.

Les millores, que van començar a principi de setembre, han consistit en la col·locació d’una teulada i uns pilars a sobre de la superfície de la pista i per acabar un nou sistema d’enllumenat.”

Aquest equipament, que integra dues pistes de bàsquet transversals i una de futbol sala longitudinalment, va ser construït fa dos anys i és destinat tant a activitats escolars com als entrenaments d’entitats esportives locals com el Club Bàsquet Montcada, el Club de Futbol Sala Montcada o l’IES Montserrat Miró.

No hay comentarios: