viernes, 12 de diciembre de 2008

la Marató de TV3

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, a través de la regidoria de Cultura, participarà amb la Marató de TV3, que enguany té com a objectiu recaptar fons per finançar projectes de recerca biomèdica sobre malalties mentals greus. En concret, es destinarà a aquesta causa la recaptació total de l’obra de teatre infantil “El ratolí viatger”, que es representarà el proper diumenge a les 12h a El Kursaal (C. Masia, 39)

L’espectacle és una producció de “L’Estaquirot teatre” que combina la manipulació de tota mena de ninots, de recursos fantàstic com ombres xineses, i de cançons, músiques i petites coreografies animades i engrescadores. La representació està adreçada a nens i nenes a partir dels 3 anys.

Tanmateix, l'associació de familiars de malalts mentals CEMORIBA organitza aquesta tarda a la Casa de la Vila (C. Major, 32) la projecció del documental “el revés del tapíz de la locura” dirigit per Adriana Leira i el col·loqui 'Ràdio Nikosia, acció”, amb la participació de l’equip d’aquesta emissora radiofònica. L’acte començarà a les 18h i l’entrada serà lliure, encara que les aportacions voluntàries aniran destinades a la Marató.

No hay comentarios: