lunes, 15 de diciembre de 2008

Conveni amb l’associació CEPS per a projectes d’integració

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat un conveni de col·laboració amb l’Associació CEPS, Projectes Socials, per tal de realitzar activitats per afavorir la integració de persones nouvingudes i accions en matèria de cooperació al desenvolupament i sensibilització. En concret el Consistori aportarà a aquesta entitat 31.790 euros.

La col·laboració es materialitzarà en la realització de tasques diverses com el treball i seguiment de projectes de cooperació al desenvolupament, accions de sensibilització adreçades a la població en general i en concret a l’àmbit escolar, així com a treballar conjuntament amb les institucions i amb les entitats lligades a l’àmbit de la cooperació al desenvolupament.

També gestionaran els tràmits dels informes d’arrelament i els projectes d’assessorament en matèria de prestacions i documentació per a persones nouvingudes i el programa Construir l’entorn, mitjançant el qual s’ofereix informació sobre qüestions que els poden ser d’interès com empadronament, accés a la sanitat, organització o costums de la ciutat on comencen a viure.

El regidor d’Integració, Solidaritat i Cooperació, Carlos Guijarro, ha destacat que “des de l’Ajuntament apostem per impulsar polítiques actives d’integració per aconseguir l’ajustament entre la població nouvinguda i l’autòctona”.

No hay comentarios: