martes, 23 de diciembre de 2008

El carrer Sant Josep a Montcada Centre ja està obert al trànsit


Aquest matí s’ha obert al trànsit el carrer Sant Josep, que connecta els carrers Domènec Fins i Mossèn Joaquim Castellví. La nova via permetrà millorar la circulació en aquesta zona de Montcada Centre. L’actuació l’ha dut a terme l’empresa Montproxac, SL per un import de 102.887 euros.

L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha presidit l’acte simbòlic de tall de cinta, acompanyat d’altres autoritats municipals, un representant de l’Associació de Veïns Montcada Centre i un altre de l’empresa promotora.

L’obertura del carrer Sant Josep implica canvis en la circulació a la zona. El carrer Baixada de Santa Engràcia, en el tram entre el carrer Ripoll i Mossèn Joaquim Castellví, ha passat a ser d’un únic sentit de sortida del barri, millorant així la seguretat vial, ja que les característiques de la via feien perillosa la circulació en els dos sentits.

D’altra banda, el carreró ubicat al costat de l’antiga fàbrica de gel passa a ser exclusivament per a vianants, donada l’escassa visibilitat que presenta i per facilitar el pas a les persones que accedeixen a Montcada Centre per aquesta via. A principi d’any s’hi durà a terme una actuació de dignificació, amb l’adequació de voreres, pavimentació i instal·lació d’enllumenat i mobiliari urbà. En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat que el carreró – actualment sense nom- passarà a nomenar-se oficialment passatge de la fàbrica de gel.

Amb l’aplicació d’aquests canvis, els vehicles que vulguin accedir a les rodalies dels carrers Ripoll i Sant Jaume ho hauran de fer per Barcelona Centre.

No hay comentarios: