miércoles, 17 de diciembre de 2008

Inaugurada l’exposició pictòrica de la montcadenca Eva Sereno


L’Auditori Municipal de Montcada i Reixac va inaugurar ahir a la tarda l’exposició de pintura de l’artista montcadenca Eva Sereno. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Amèlia Morral.

L’exposició, que es podrà veure fins al 18 de gener, recull nous treballs pictòrics de l’autora 10 anys després de la seva primera exposició individual a Montcada i Reixac, en concret una trentena d’obres molt variades, des de fotografia en blanc i negre, dibuixos i collage i algunes pintures fetes en tècnica mixta sobre tela. La pèrdua del color per una gamma més neutra, l’experimentació amb materials variats com la pols de marbre i d’altres materials industrials són elements que caracteritzen l’obra d’aquesta autora. A través dels dibuixos, fotografies i obra pictòrica l’autora es qüestiona la quotidianitat com a idea, com a forma i com a manera de veure la vida.

Eva Sereno (Barcelona, 1972) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat diverses exposicions col·lectives a diferents espais de Montcada i Reixac, en concret en el casino de Terra Nostra, el centre cívic Kursaal i a l’Auditori, i ha participat en diverses ocasions en el Premi Juan Ramón Masoliver.

No hay comentarios: