miércoles, 24 de febrero de 2010

Montcada: S'inicia la construcció de la macrorotonda que enllaçarà la C-17 amb la N-150




Imágenes virtuales.

La
primera setmana de març s'iniciarà el gruix dels treballs de connexió de la C-17, a través d'un pas elevat i una macrorotonda, amb la N-150. Aquesta obra va lligada al soterrament de 800 metres de la carretera al seu pas per la plaça Espanya de Mas Rampinyo que va finalitzar el passat 8 de juny de 2009.

La previsió inicial de la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya era que aquestes dues obres s'haguessin realitzat de forma simultània però, per motius tècnics, la part que afectava a la cruïlla de la carretera N-150 s'ha hagut de posposar.

Les dues actuacions les realitza l'empresa constructora ISOLUX-CORSÁN, sota la Direcció de TEC-4 Ingenieros Consultores per un import total de 33,5 milions d'euros.

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar l'actual encreuament amb semàfors entre la C-17 i la N-150, i que permet l'accés als barri barceloní de Vallbona, als montcadencs de Can Sant Joan i Can Cuiàs i a la carretera que es dirigeix a Cerdanyola.

Amb aquesta intervenció, que es preveu duri dos anys, es millorarà substancialment la seguretat viària en un dels principals accessos d'entrada i sortida a Barcelona, per on diàriament circulen més de 51.000 vehicles.
Montcada.cat

No hay comentarios: