miércoles, 17 de febrero de 2010

Cerdanyola: 4 professors de la UAB, nomenats per a la comissió que vetlla per la legalitat a la Generalitat

Isabel Pont és la integrant de la comissió que s'incorpora per primer cop
Foto: UAB Cerdanyola.info

Quatre professors de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona han estat nomenats membres de la Comissió Jurídica Assessora pel govern de la Generalitat de Catalunya.
L’acte de presa de possessió dels membres de la Comissió Jurídica Assessora i del seu president va ser dilluns al Palau de la Generalitat.
El Govern va aprovar el 22 de desembre passat el Decret de nomenament de membres de la Comissió Jurídica Assessora, mitjançant el qual es renovaven en el càrrec els professors de la UAB Joaquim Ferret, del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques, i Mercè Barceló i Manuel Gerpe, ambdós del Departament de Ciència Política i de Dret Públic; i es nomenava com a nou membre Isabel Pont, professora del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques i secretàrtia general de la UAB.

La Comissió Jurídica Assessora és l’òrgan encarregat de vetllar per la legalitat de l’actuació de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya. És integrada per quinze juristes catalans de reconegut prestigi. Els seus membres electius són nomenats pel Govern per a un període de sis anys renovable un sol cop, per terços i cada dos anys. A més, tenen la condició de membres nats el director del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya i el director de l'Institut d'Estudis Autonòmics.

No hay comentarios: