martes, 2 de febrero de 2010

Cerdanyola: 21 restaurants participen a la IV edició de la Setmana del Bacallà

De 5 al 14 de febrer, vint-i-un restaurants de la ciutat participaran en la IV Setmana del Bacallà oferint noves especialitats d’aquest producte a les seves cartes.

Es tracta d’una iniciativa conjunta de la regidoria de Desenvolupament Econòmic Local i la Junta Poblacional de Cerdanyola del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès.

La quarta edició de la Setmana del Bacallà presentarà diferents modalitats d’aquest producte i novetats gastronòmiques que oferiran els establiments locals als seus clients, segons explica Mónica Lozano, secretària de la Junta Poblacional del Gremi d’Hostaleria. Lozano explica que la Setmana del Bacallà és una activitat ja esperada a Cerdanyola perquè és un producte “que agrada molt” i els clients pregunten setmanes abans quan es farà. La secretària de la junta Poblacional del Gremi remarca que el bacallà “és un producte que admet moltes preparacions diferents i d’aquí deriva el seu èxit”. Durant la Setmana del Bacallà, els restaurants participants oferiran el producte en els seus menús habituals, a les cartes o com a suggerència del dia. Mónica Lozano avança que des del Gremi ja es treballa en la Mostra de Cuina Mediterrània que, segons manifesta, tot i la crisi econòmica, confirma que es tornarà a fer.

Els restaurants que participaran en aquesta edició de la setmana del Bacallà són:
-El racó de la plaça -El Taulell d’en Giorgo -Mesón Don Sancho -Los Abetos -Can Bernat -Freiduria Collserola -Can Tonada -Can Edo -Pizzeria Via Cana -Can Vidal 3 -Restaurant Grau -Can Valldaura -Tast&Gust -Cinnamon -El Cava -El Viejo Roble -Odd Lounge -Hotel Torre Vermella -Restaurant La Pedrera -Pizzeria Sole Rossonero -El Paseo
Cerdanyola.info

No hay comentarios: