martes, 23 de febrero de 2010

Cerdanyola: Detenen 5 persones acusades de robar més de 60 comerços a ciutats metropolitanes.

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones acusades de cometre robatoris amb força i violència a establiments comercials de diverses ciutats catalanes, entre elles Cerdanyola. El valor dels objectes trobats puja a més de 300.000 euros.

Els robatoris es feien a bars, tallers de vehicles, botigues de joguines, salons recreatius i perfumeries de poblacions metropolitanes com Barcelona, Badalona o Santa Coloma, vallessanes com Montcada i Reixac o Mollet o gironines com Lloret i Santa Coloma de Farners, entre d'altres,
Els detinguts són Alan F H de 27 anys i veí de Barcelona , Luís C G de 24 anys i veí de Barcelona, José S G de 27 anys i veí de Lloret de Mar, Juan Francisco V C de 32 anys i veí de Barcelona i Manuel D M de 34 anys i veí de Barcelona.

Als arrestats se'ls imputen més de 60 robatoris amb força a establiments comercials, 3 robatoris amb violència i intimidació i els delictes de robatori i furt d'ús de vehicles i salut pública. Als tres primers arrestats també se'ls imputen els delictes d'associació il·lícita .

Després de sostreure vehicles en tallers de Barcelona, els lladres els utilitzaven per encastar-los en els aparadors o portes dels establiments on volien cometre el robatori, arribant a fer fins a 9 robatoris en una sola nit. Els vehicles posteriorment els venien sencers o en peces. D´altra banda també utilitzaven el modus operandi del tall de persiana i forçament del pany.

Entre els objectes recuperats hi ha tres vehicles, una motocicleta, un xassís de turisme, un xassís de motocicleta, una dotzena de claus de vehicles de gamma alta, televisors, objectes electrònics, monedes, caixes enregistradores, calaixos de portamonedes de màquines escurabutxaques, una pistola de boles, una escopeta de balins i una caixa forta.

S'està analitzant els objectes recuperats per determinar la seva vinculació amb altres fets delictius i també s'està fent recerca d'altres vehicles sostrets.
Aquesta investigació ha estat tutelada pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Barcelona. El jutge va decretat ingrés a presó per al tres primers detinguts. Cerdanyola.info

No hay comentarios: