viernes, 12 de febrero de 2010

El Vallès Occidental s'afegeix al portal www.compartir-habitatge.net


El Consell Comarcal s'ha afegit aquesta setmana al projecte impulsat des del portal www.compartir-habitatge.net, dirigit als joves i dedicat íntegrament a l'habitatge, de manera que ara es pot accedir directament des de la web del Consell vallesà.

Des d'aquest portal es pot cercar informació, penjar ofertes i demanar assessorament jurídic. El projecte va néixer al Consell Comarcal del Barcelonès i ja són 8 les comarques que s'han adherit.

Des de la seva entrada en funcionament, l'any 2005, a través d'aquest servei s'han resolt, fins al tercer trimestre de 2009, 3.704 consultes jurídiques. A més, la web ha registrat 6.565 usuaris i s'han ofert 2.417 habitacions.

El web www.compartir-habitatge.net ofereix la possibilitat de posar anuncis de pisos compartits o de joves que busquen una habitació i també dóna tota la informació que cal tenir en compte quan una persona decideix compartir un habitatge. S'hi poden trobar models de contractes de lloguer parcials o de sotsarrendament, dades sobre el que cal tenir en compte a l'hora de confeccionar la declaració de la renda o altres qüestions dirigides especialment als joves.

A més, la web permet accedir a un assessorament jurídic sobre aquesta temàtica per a resoldre amb un equip d'advocats qualsevol dubte o fer una mediació en el conflicte entre les parts.
Pàgina web:
https://www.compartir-habitatge.net/
Ripollet.cat

No hay comentarios: