martes, 15 de diciembre de 2009

Montcada: Obres de Renfe obligaran a tallar la línia de Manresa i Vic a Montcada Bifurcació

El trànsit ferroviari de tres de les línies de rodalies (3, 4 i 7) de Renfe Rodalies que creuen Montcada i Reixac es veurà afectat per obres des del proper 25 de desembre de 2009 fins al 3 de gener de 2010.
La instal·lació d'una catenària rígida al túnel de Sant Andreu Arenal-Torre del Baró obligarà a tallar temporalment els combois ferroviaris entre les estacions de Sant Andreu i Montcada-Bifurcació i crear un pla alternatiu de transport durant aquests dies. Per aquest motiu, l'estació de tren ubicada al barri de Can Sant Joan es convertirà en final de la línia de Vic (3).

Les persones que vulguin dirigir-se a Barcelona s'hauran de baixar a l'estació Montcada-Bifurcació i agafar autobusos llançadera.

Aquests autobusos tindran dos itineraris. El primer transportarà els usuaris a l'estació de Sant Andreu Arenal i allà els viatgers podran continuar el seu trajecte agafant la línia 1 de Metro (vermella). A l'estació de Metro d'Arc de Triomf els usuaris es podran connectar amb la línia 4 en direcció Sant Vicenç de Calders o la línia 1 en direcció Molins de Rei. El segon itinerari dels autobusos deixarà als passatgers a l'estació de Torre del Baró, on podran agafar la línia 11 de Metro (verda).

Per donar aquest servei es destinaran, diàriament, fins a 26 autobusos depenent de la franja horària, que sortiran des de la plaça de la Pedra. Montcada.cat

No hay comentarios: