miércoles, 2 de diciembre de 2009

Cerdanyola: La Fundació Vicente Ferrer farà un sopar solidari al castell de Sant Marçal el dia 11

La Fundació Vicente Ferrer celebrarà un sopar solidari al castell de Sant Marçal el pròxim 11 de desembre. L'objectiu és donar a conèixer la seva tasca a la ciutadania de Cerdanyola i aconseguir suports pel seu treball de transformació de la regió índia d'Anantapur on beneficien a més de dos milions de persones.

La recaptació aconseguida amb la venda de tiquets del sopar anirà destinada a un projecte de nens discapacitats amb els que la Fundació treballa a l’Índia. En el decurs del sopar organitzat per la delegació cerdanyolenca de la fundació, es farà testimoniatge dels nens apadrinats per l'entitat a l'Índia. Així, es projectarà un vídeo d’una voluntària que ha viatjat a l’Índia i ha vist els projectes de la ONG, però també es realitzarà un sorteig de regals als assistents, una subhasta, i finalment hi haurà un espectacle de ball.
Un dels objectius de la iniciativa serà aproximar la ciutadania local als aspectes culinaris de l’Índia, a la seva música i la seva cultura. El portaveu de la Fundació, Lancy Dodem, i el director de la Fundació, Jordi Folgado, podrien assistir al sopar solidari.
La Fundació Vicente Ferrer treballa a Anantapur, una de les regions més pobres i necessitades de la Índia. L'ONG treballa molt especialment amb els dàlits o intocables, persones sense casta excloses de la societat índia i que formen una de les comunitats més pobres del planeta.
La Fundació Vicente Ferrer fa més de 30 anys que treballa a la Índia amb un projecte "de transformació social en àmbits diversos" que es centren en sis eixos principals: habitatge, educació, sanitat, desenvolupament de la dona, persones discapacitades i ecologia.
Un dels elements amb què treballa l'entitat és l'apadrinament i des de la Fundació remarquen "que cada nen apadrinat forma part del canvi" i afavoreix "que les futures generacions podran viure en una societat autosuficient, digna i humana". D’aquesta manera, indiquen des de l'ONG, "el gest solidari d’avui ajudarà a eradicar la pobresa al futur".

El tiquet per al sopar solidari del dia al castell de Sant Marçal es pot reservar contactant amb el número de telèfon 677 572 947 o amb un correu electrònic a l'adreça belinguanchi@yahoo.es.

No hay comentarios: