miércoles, 16 de diciembre de 2009

Cerdanyola: Carme Carmona, nova alcaldessa de Cerdanyola

Carme Carmona, avui ja amb la banda d'alcaldessa de Cerdanyola
Foto: J.R.Urbano Cerdanyola.info


Carme Carmona i Pascual, de 50 anys, és la nova alcaldessa de Cerdanyola després de l'aprovació de la moció de censura presentada pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Convergència i Unió (CiU) contra el fins fa unes hores batlle de la ciutat, Antoni Morral, i el govern d'Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra Unida i Alternativa (ICV/EUiA).

La moció de censura ha aconseguit el suport dels 10 regidors del PSC i els 3 de CiU i el vot contrari dels 9 regidors d'ICV/EUiA i del regidor del PP Antonio González. Els altres dos regidors populars s'han abstingut.
Carme Carmona, en la seva primera intervenció com alcaldessa, ha afirmat que governarà amb "compromís, diàleg, vocació de servei públic i amb treball, treball i treball". Carmona mostra la seva confiança en CiU i assegura que hi haurà un govern "basat en la lleialtat, la responsabilitat i la feina ben feta" per recuperar una Cerdanyola "que ambiciona progrés".

La nova alcaldessa espera tenir l'eficàcia de Celestino Sánchez, la proximitat de Cristina Real i la capacitat d'esforç d'Antoni Morral i s'adreçava als agents socials i econòmics perquè siguin "motor de canvi" i al "ric i divers" teixit associatiu per donar tot el seu suport. Carmona assegura que serà una "lluitadora incansable per l'assoliment real de la igualtat d'oportunitats.

El ja exalcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, ha ratificat no entendre les raons de la moció de censura "perquè no estan en el terreny de la decència política", sinó de l'exclusió del govern d'ICV/EUiA. Morral afirma que es censura un equip que ha estat dialogant, intel.ligent, rigorós, eficaç , ferm en la defensa dels interesos de Cerdanyola, pioner en les polítiques de medi ambient, amb principis sòlids i reductor de l'endeutament. Morral remarca que no podrà fer oposició a un final de mandat "on els projectes estan marcats perquè són els nostres" i assegura que a la ciutat hi ha hagut "un abans i un després" de la seva etapa al Consistori.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Roma no paga a traidores.

no aprendereis nunca, la izquierda es la que esta en la calle, las intituciones son y seran siempre de la derechona.
El "proverbio de estar en las instituciones para cambiarlas desde dentro", termina cambiando a los que se creen de izquierdas.
Las instituciones son para destruirlas no para cambiarlas.
Seneca.