miércoles, 2 de diciembre de 2009

Cerdanyola: Cinc entitats esportives locals rebran el Premi a la Qualitat de l’Esport Federat Català 2009

El Consell Català de l’Esport premiarà la qualitat de l’esport local amb un total de 17.511 euros.

L’Sport Club Arvi, el Club Patinatge Artístic de Cerdanyola, el Cerdanyola Club d’Hoquei, el Cerdanyola Futbol Club i el Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola són les cinc entitats locals que han estat reconegudes amb els Premis a la Qualitat de l’Esport Federat Català 2009. Aquestes entitats es repartiran 17.511 euros, però no ho faran de forma equitativa.

Els Premis a la Qualitat de l’Esport Federat Català naixien l’any passat amb l’objectiu d’impulsar el reconeixement dels clubs i associacions esportius federats que destaquen per la qualitat de la seva tasca en els diferents aspectes de promoció, tecnificació i alt rendiment esportiu. En l’edició d’enguany, a més el jurat també valorava la capacitat organitzativa de les entitats esportives i el desplegament de polítiques d’igualtat de gènere.

L’Sport Club Arvi ha estat l’entitat local millor valorada amb una subvenció de 7.317 euros. El Club Patinatge Artístic de Cerdanyola és el segon en el rànquing local i rebrà 3.844 euros. El Cerdanyola Club d’Hoquei ha estat premiat amb 2.697 euros, el Cerdanyola Futbol Club rebrà 2.351 euros i el Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola 1.302 euros.

La Subdirecció General d’Activitats Esportives i Infrastructures del Consell Català de l’Esport va ser el departament encarregat de presentar al jurat la proposta de totes les entitats que formaven part del sistema públic d’indicadors de qualitat esportiva de l’esport federat català. El jurat, format per representants de diferents institucions esportives i experts va determinar un valor llindar mínim a partir del qual les entitats proposades rebrien el premi. A partir d’aquí, el jurat va repartir els diners segons la puntuació de qualitat.
Ara, una vegada publicada la llista de premiats, cada entitat haurà d’acceptar per escrit el premi per rebre la subvenció.

En la llista d’entitats que formen part del sistema públic d’indicadors de qualitat esportiva de l’esport federat també apareixen altres clubs de Cerdanyola, però que no han obtingut la puntuació suficient per a ser premiats amb una dotació econòmica. Aquests són: el Club Tennis Cerdanyola, l’Associació Esportiva Forat del Vent, el Club Handbol Cerdanyola, el Club Natació Cerdanyola, Associació Esportiva IES Banús, l’Associació Excursionista de Cerdanyola CIMS i el Club Penya d’Escacs Cerdanyola.
Cerdanyola.info

No hay comentarios: