viernes, 18 de diciembre de 2009

Montcada: espai per a aparcament públic al carrer Major


Al solar s'hi habillitaran 20 places d'aparcament gratuït

L'Ajuntament de Montcada i Reixac i Tort, SA tenen previst signar un conveni mitjançant el qual l'empresa cedeix gratuïtament al Consistori la finca ubicada al carrer Major, cantonada amb Generalitat, per tal d'ubicar-hi un aparcament públic que compensi el dèficit de places generat a Montcada Centre per les obres de remodelació del carrer Major i l'execució al carrer Guadiana, per part de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF), d'un pou de ventilació de la Línia d'Alta Velocitat.

A petició de les associacions de veïns i de comerciants de Montcada Centre, l'Ajuntament ha estat estudiant les alternatives existents per pal·liar la mancança d'aparcament a la zona, i s'ha considerat que la millor opció és el solar propietat de Tort, SA, que té una superfície de 491 m2. Per les seves característiques, s'hi podran habilitar una vintena de places d'aparcament gratuït.

Les obres d'adequació de l'espai, pressupostades en 28.807,25 euros, les executarà Tort, SA. La cessió d'ús del solar a l'Ajuntament s'estableix inicialment fins al 30 de juny de 2010, si bé aquest termini es podrà prorrogar i ambdues parts tenen la voluntat de poder-ho fer. La previsió és que durant el mes de gener puguin quedar enllestits els treballs d'adequació del solar per tal que sigui apte per ser utilitzat com a aparcament provisional. Montcada.cat

No hay comentarios: