lunes, 7 de diciembre de 2009

Llibertat sota fiança per a Alavedra i Prenafeta

Macià Alavedra i Lluís Prenafeta podran deixar la presó de Can Brians si dipositen una fiança d'un milió d'euros, segons ha decretat el jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón.

L'instructor del cas considera que ja no hi ha perill de destrucció de proves, l'argument que justificava, fins ara, la presó preventiva.

Prenafeta i Alavedra tindran prohibit sortir d'Espanya, i s'hauran de presentar cada quinze dies davant del jutge. Per contra, l'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, i el presumpte cap de la trama, Luis García Luigi, seguiran a la presó.

Amb Alavedra i Prenafeta ja serien tres els detinguts pel cas Pretòria que recuperarien la llibertat. Primer va ser l'exregidor d'Urbanisme de la localitat colomenca, Manuel Dobarco, qui va sortir en llibertat sota fiança la setmana passada.

Els exalts càrrecs dels governs Pujol, Macià Alavedra i Lluís Prenafeta van ser detinguts el 27 d'octubre i des del 30 d'aquell mes han estat reclosos a la presó madrilenya de Soto del Real i, posteriorment, a la de Can Brians,a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). E-noticies.cat

1 comentario:

Anónimo dijo...

Solo se hacen leyes para que los ricos no entren en la carcel.
Un dato, en Europa la media es de 90 presos por cada 100.000 habitantes, en España esta cifra llega a 500 todos ellos pobres, las oportunidades entre pobres y ricos esta a años luz y las leyes tambien.
Desgraciados de aquellos que piden mas leyes y mas policias siendo de las clases trabajadoras.