jueves, 10 de diciembre de 2009

Adimir: Nota de Prensa

L'Associació ADIMIR celebra la primera entrevista amb el govern de Catalunya

L'entitat de discapacitats de Montcada i Reixac es va reunir el passat 2 de desembre amb representats del govern de Catalunya per crear un Centre d'Atenció Integral per a discapacitats que atengui les poblacions de Montcada, Ripollet i Cerdanyola. Continuant amb el projecte el Sr. Josep González-Cambray, Dtor. General del departament d'Acció Social i Ciutadania a Barcelona i el Sr. Pere Bosch, Diputat d' ERC al Parlament de Catalunya a la comissió de Benestar i Immigració convoquen a l'entitat a una segona reunió el 29 de gener al propi Centre d'Atenció Integral que ADIMIR ja ha posat en marxa de forma privada a la seu social de l'entitat, ubicada a Terra Nostra en MiR.

Aquesta primera toma de contacte ha estat molt positiva ja que el govern de Catalunya està demostrant interès en aquest projecte pioner.

Des de l'entitat "volem transmetre que amb aquest centre pilot no és pretén crear un servei totalment nou si no re agrupar els actuals serveis existents dotant-los de més coordinació i ampliar-los amb serveis per àmbits externs a la rehabilitació, com l'educació, el lleure, etc... que facilitin als usuaris més inclusió i normalització en els seus municipis".

No hay comentarios: