viernes, 18 de diciembre de 2009

L'IMPSOL cedeix els terrenys de l'hospital Ernest Lluch al departament de Salut

Video del proyecto ganador:

El Consell d’Administració de l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial (Impsòl) va aprovar ahir la cessió gratuïta i anticipada al Servei Català de la Salut dels terrenys on es construirà l’hospital Ernest Lluch, segons explica laveu.cat. Es tracta d’una parcel·la de 17.741 m2 ubicada a la zona de Redosa, a la N-150. Ara, el següent el tràmit és que la Generalitat accepti la cessió de l’espai.

L'IMPSOL és administració actuant en el procés urbanístic per tal de gestionar el planejament de la zona i agilitar la construcció de l’equipament sanitari.
L'Ajuntament de Montacada i Reixac aprovava a l'octubre la llicència perquè l'IMPSOL enderroqui les naus industrials que s’ubiquen al sector Redosa, on s’ha de construir el centre sanitari. Actualment es treballa en l'elaboració del Pla Parcial del sector Redosa-Vallençana de Montca que incorporarà també espais residencials i d'equipaments.
L’edifici de l'hospital Ernest Lluch constarà de 6 nivells: una planta inferior il·luminada per patis interiors, on s’ubicaran els serveis generals de l’Hospital; la planta d’accés i el primer nivell, que acolliran la totalitat d’àrees assistencials i de suport assistencial de l’edifici; i les tres plantes restants, que és on s’ubicaran les 10 unitats d’hospitalització. El centre tindrà 190 llits per aguts i 60 de mitja estada, 5 quiròfans, 77 consultes i serveis d'urgències, diagnòstic per la imatge i hospital de dia, entre d'altres.
La Unió Temporal d’Empreses formada per b720 Arquitectura, SL, Vicenç Benéitez Rodríguez i Patricio Martínez, i Maximià Torruella, arquitectura, SLP, continua la redacció del projecte executiu per valor de 4.537.308,77 euros.
Aquest és el projecte guanyador del concurs d’idees convocat per la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac amb la proposta ‘Llum, Paisatge i Salut’ i que, segons el jurat del concurs, destaca per la recuperació paisatgística i la potenciació de la llum natural de l’entorn.
Cerdanyola.info El Consell d’Administració de l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial (Impsòl) va aprovar ahir la cessió gratuïta i anticipada al Servei Català de la Salut dels terrenys on es construirà l’hospital Ernest Lluch, segons explica laveu.cat. Es tracta d’una parcel·la de 17.741 m2 ubicada a la zona de Redosa, a la N-150. Ara, el següent el tràmit és que la Generalitat accepti la cessió de l’espai. L'IMPSOL és administració actuant en el procés urbanístic per tal de gestionar el planejament de la zona i agilitar la construcció de l’equipament sanitari. L'Ajuntament de Montacada i Reixac aprovava a l'octubre la llicència perquè l'IMPSOL enderroqui les naus industrials que s’ubiquen al sector Redosa, on s’ha de construir el centre sanitari. Actualment es treballa en l'elaboració del Pla Parcial del sector Redosa-Vallençana de Montca que incorporarà també espais residencials i d'equipaments. L’edifici de l'hospital Ernest Lluch constarà de 6 nivells: una planta inferior il·luminada per patis interiors, on s’ubicaran els serveis generals de l’Hospital; la planta d’accés i el primer nivell, que acolliran la totalitat d’àrees assistencials i de suport assistencial de l’edifici; i les tres plantes restants, que és on s’ubicaran les 10 unitats d’hospitalització. El centre tindrà 190 llits per aguts i 60 de mitja estada, 5 quiròfans, 77 consultes i serveis d'urgències, diagnòstic per la imatge i hospital de dia, entre d'altres. La Unió Temporal d’Empreses formada per b720 Arquitectura, SL, Vicenç Benéitez Rodríguez i Patricio Martínez, i Maximià Torruella, arquitectura, SLP, continua la redacció del projecte executiu per valor de 4.537.308,77 euros. Aquest és el projecte guanyador del concurs d’idees convocat per la Mancomunitat de Municipis de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac amb la proposta ‘Llum, Paisatge i Salut’ i que, segons el jurat del concurs, destaca per la recuperació paisatgística i la potenciació de la llum natural de l’entorn. Cerdanyola.info

No hay comentarios: