jueves, 10 de diciembre de 2009

Cerdanyola: 12 detinguts després de desarticular una xarxa de tràfic de drogues.

La desarticulació d'una xarxa de tràfic de drogues i anabolitzants que operava a Cerdanyola i altres poblacions pròximes a Barcelona ha culminat amb la detenció de 12 persones i fins a 176.000 euros decomissats, segons ha informat avui el Cos Nacional de Policia.
Els detinguts integraven un "grup perfectament estructurat" que, segons els agents, es dedicava al tràfic de drogues i tota mena d'anabolitzants i potenciadors de l'activitat sexual als municipis de Cerdanyola, Masquefa, Santa Perpètua de Mogoda i Caldes de Montbui.
En el marc d'aquesta operació, la policia ha registrat fins a vuit domicilis i un local comercial, i ha intervingut gairebé tres quilos de cocaïna, mig quilo de marihuana, així com altres quantitats d'haixix, anabolitzants i 353 pastilles de Viagra.
A més dels 176.000 euros decomissats, s'hi han trobat 2.300 dòlars, 1.700 pesos dominicans, set vehicles de gamma alta, quatre motocicletes de gran cilindrada i una pistola simulada.
Els agents han comprovat que els detinguts compaginaven aquestes "tasques delictives" amb els seus treballs --van trobar cocaïna a la taquilla d'un d'ells-- i van constatar que hi havia familiars que s'encarregaven d'efectuar entregues personalment o de guardar importants quantitats de diners en els seus domicilis. Sis dels detinguts en l'operació ja han ingressat a la presó i la resta es troben amb diferents mesures cautelars.
Cerdanyola.info

No hay comentarios: