viernes, 18 de diciembre de 2009

Montcada: L'Auditori Municipal es va omplir ahir al vespre amb motiu de la presentació del llibre '100 anys fent poble', que recull la història de l'E

L'acte, en què van participar el director de l'Escola La Salle, Joan Josep Masegosa; el president del Patronat de la Infantesa Escolar de Montcada, Josep Maria Vallespinós; i els quatre autors del llibre, Maria Teresa Dulcet, Antoni Orihuela, Pedro José Pérez i Josep Maria Zaragoza.
Els actes de celebració del centenari de La Salle es van iniciar el 27 de setembre i es perllongaran fins al 20 de juny de 2010. L'escola ha preparat un programa molt ampli i divers, que inclou exposicions, conferències, concursos, excursions, concerts, i en que la data central serà el 18 d'abril, quan se celebrarà la Diada del centenari.
El llibre repassa la història de l'escola, des de l'arribada dels primers Germans de les Escoles Cristianes a Montcada i Reixac fins a l'actualitat, amb fotografies històriques i actuals, i testimonis d'alguns dels montcadencs i montcadenques que hi han estudiat i de professors.L'acte de presentació del llibre '100 anys fent poble' es va completar amb l'actuació de la Coral Mare de Déu de Montcada.
Montcada.cat

No hay comentarios: