martes, 1 de diciembre de 2009

Cerdanyola: L’Ajuntament promou la pel·lícula d’animació Cher Amí entre els escolars de la ciutat

Fotograma de la pel.lícula
Foto: Acció Cerdanyola.info
L’Ajuntament dóna suport a la pel·lícula Cher Amí de la productora local de dibuixos animats Acció oferint als centres educatius de Cerdanyola la possibilitat d’assistir a la projecció del film en una sessió especialment concebuda per a aquest sector de la població.

La productora Acció, després de l’acord entre la productora, el Servei d’Educació i els cinemes El Punt (Cerdanyola) amb l’objectiu de que, des de desembre i fins a la propera Setmana Santa, els escolars de la nostra ciutat puguin visionar la pel·lícula en horari escolar als cinemes El Punt (Cerdanyola) al preu reduït de 2 euros.

La sessió especial comptarà amb la projecció del film, una presentació prèvia d’un responsable de l’equip de producció i un posterior debat entre els alumnes i la companyia creadora dels dibuixos.

L’activitat també incorporarà una visita posterior dels centres escolars als estudis de la productora on els alumnes coneixeran com funciona el procés creatiu. La franja d’edat potencial per gaudir d’aquesta pel·lícula són els nens i nenes de l’educació infantil i primària.

En el cas dels instituts, l’interès principal rau en estudiar la tècnica plàstica de la producció.

No hay comentarios: