lunes, 9 de marzo de 2009

Medi Ambient organitza un nou curs per aprendre a fer compost

Foto: Premsa L'Ajuntament
L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha organitzat un nou curs sobre compostatge casolà, per el proper divendres 20 de març a la Casa de les Aigües (Parc de les Aigües, s/n), en el marc de la campanya de foment de l’autocompostatge de l’Entitat Metropolitana del Medi Ambient.
Les persones interessades en participar ja poden fer la seva inscripció a l’Ajuntament, trucant a la Lourdes García (tel. 935726474 ext. 1202) de dilluns a divendres de 9h a 14h, o bé per correu electrònic a l’adreça lgarcia@montcada.org, sempre deixant un telèfon de contacte.
Durant la sessió, que començarà a les 18h, tècnics especialitzats de compostadores.com explicaran als participants com es pot fer compostatge a nivell domèstic, com ara quin tipus de restes orgàniques s’han d’emprar, estris necessaris, com fer la barreja de les substàncies i com utilitzar el compost obtingut com a adob natural. Per acabar, es lliurarà als participants un compostador perquè puguin aplicar el què hagin après a casa seva.
El curs també difondrà la idea dels avantatges d’aquesta pràctica, com ara que permet eliminar les deixalles orgàniques i els residus dels jardins dipositades als contenidors de la via pública, estalviar el transport de milers de tones de restes vegetals i de cuina i obtenir adob natural com a alternativa als productes químics.

No hay comentarios: