lunes, 9 de marzo de 2009

Inauguració del nou CEIP Mas Rampinyo


El bon temps que va regnar el passat dissabte va propiciar que nombroses famílies s'hagin apropat al barri de Mas Duran per assistir a la inauguració del parvulari del nou CEIP Mas Rampinyo.

L'acte va començar amb els parlaments oficials de l'alcalde de Montcada i Reixac, la regidora d'Educació, la directora dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, l'inspector de Primària dels Serveis Territorials del Vallès Occidental i la directora del centre.

Tot seguit els assistents van poguer visitar el centre, ubicat en un solar de 8.000 metres quadrats.

Les famílies han comprovat l'alta qualitat de les seves instal·lacions, que compten, entre altres espais, amb 6 aules, totes elles amb lavabo, canviador i banyera, un menjador, una aula per psicomotricitat, una altra per a treballar amb petits grups i un pati de grans dimensions. Des dels passat setembre i fins que han finalitzat les obres, la vintena d'alumnes de P3 d'aquesta escola han fet classe en aules provisionals al parvulari del CEIP Elvira Cuyàs. Ara aquests nens i nenes es traslladaran al nou recinte.

Actualment ja han començat la segona fase de les obres, que inclou la construcció de la totalitat de l'escola, amb aules fins a sisè de primària i altres espais comuns com el gimnàs i la cuina. Les obres estan previstes que finalitzin aquest setembre, tot i que, en principi, el centre s'anirà omplint progressivament.

No hay comentarios: