jueves, 26 de marzo de 2009

La ciutadania ja pot rebre informació municipal actualitzada a través del sistema de subscripció RSS

La ciutadania de Montcada i Reixac ja pot rebre informació municipal actualitzada amb regularitat mitjançant el sistema RSS, format que permet que els usuaris subscrits rebin les novetats que es produeixen en els continguts del seu interès. Les persones que ho desitgin podran subscriure’s gratuïtament a la web municipal, www.montcada.cat, per rebre les notícies generades pel consistori i/o l’agenda d’actes. Aquest servei s’anirà ampliant progressivament en els propers mesos a altres continguts.

Per poder utilitzar el servei RSS i rebre els continguts, l’usuari ha de disposar d’un lector que es pot aconseguir gratuïtament a la xarxa. N’hi ha de tres tipus: d’escriptori, que s’instal·len a l’ordinador de l’usuari, en línia, no necessiten instal·lació i n’hi ha prou amb donar-se d’alta per poder utilitzar-lo o el lector des dels navegadors i gestors de correu, inclosos en els seus programes com a servei de valor afegit.

Una vegada l’usuari disposi del lector RSS ha de triar aquells serveis que siguin del seu interès i formalitzar la subscripció als continguts copiant l'adreça URL de l'arxiu RSS i escriure-la en el seu lector. Els llocs web que ofereixen servei RSS s’identifiquen amb una petita icona, que en el cas de la web municipal és de color taronja i la podeu trobar a la franja negra que hi ha a la part de dalt de la pàgina d’inici.

No hay comentarios: