lunes, 16 de marzo de 2009


Aquesta setmana hem de felicitar especialment a l'equip Infantil masculí per la seva victòria. Aquest és un equip que s'ha fet pràcticament nou aquesta temporada (la temporada passada eren 8 jugadors i aquesta 15). Aquest fet ha condicionat molt el joc i sobretot l'adaptació de tots els jugadors. En la fase regular ja s'estan veient els fruits del treball de tota la temporada. El resultat ha sigut favorable als de casa per un aclaparant 73 -42 contra els MARISTES ADEMAR.

Els més petits han acabat ja la lliga escolar, ja que només dura un trimestre. Ara continuaran amb partits amistosos i la lliga de Trobades d'Escoles de Bàsquet que organitza FCBQ.

Les Pre-infantils femenines tenen dues setmanes de descans i celebren la reincorporació d'una jugadora que havia descansat uns mesos.

Les Júniors femenines segueixen en la seva línia guanyant partits. Contra el ST. FOST, han quedat 41 - 59.
Amb aquesta victòria assoleixen la segona posició a la classificació.

Aquesta setmana no ha estat bona pel Júnior masculí, ha jugat dos partits i ambdós els ha perdut, el dijous l'ajornat contra el LESTONNAC, a casa, van perdre 46 - 58; i dissabte, a fora, contra els 1rs a la classificació, AE L'HOSPITALET per un contundent 81 - 52.

El Sots- 21 ha tornat a guanyar a casa contra els AMICS DE LA SALUT i encara que han perdut posicions a la taula, s'ha de tenir en compte que els falten dos partits ajornats.

Les Sèniors femenines han perdut a casa del SE ST. JOAN DE MATA, per una diferència de 7 punts, 46 - 39 i continuen a la part baixa de la taula.

El Sènior A, amb la derrota d'aquesta setmana fora de casa contra AE BOET MATARÓ "B", 73 -61, ha perdut una posició a la taula, ara estan els cinquens.

No hay comentarios: