lunes, 23 de marzo de 2009

Comença el període de preinscripció escolar

El procés de preinscripció escolar a educació infantil, primària i secundària obligatòria a Montcada i Reixac per al curs 2009-2010 ha començat avui i durarà fins el 3 d’abril. Un cop finalitzat el termini de preinscripció es publicarà la llista definitiva d’alumnes admesos en cada centre. El termini de matrícula s’ha fixat entre el 8 i el 12 de juny.


La previsió de la Regidoria d’Educació, en funció dels nens censats a dia d’avui al municipi, és de 410 alumnes per a P3, un nombre pràcticament idèntic al de l’any passat. Així mateix, i pel que fa als alumnes que entraran a 1r ESO, el càlcul és que es matriculin un total de 312 alumnes, no arriba a una vintena més que l’any passat.

Segons els criteris generals de baremació, l’ existència de germans matriculats o pares i tutors que treballen al centre educatiu al qual es vol optar dóna 40 punts; quan el domicili de l’alumne estigui en l’àrea de proximitat del centre, 30 punts; quan l’adreça de lloc de treball del pare, mare o tutor/a sigui dins d’aquesta àrea, 20 i quan el centre escollit no pertanyi a l’àrea de proximitat però correspongui al mateix municipi, 10; per renda familiar o per discapacitat física o d’algun altre tipus diagnosticada i certificada igual o superior al 33% de l’alumne/a, pare o mare o germans, 10 punts. A més, com a criteris complementaris, es donarà 15 punts als membres de famílies nombroses i 10 per malaltia crònica del nen/a del sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs,. Per facilitar el coneixement dels equipaments de Montcada i Reixac als pares i alumnes, la regidoria d’Educació ha editat la Guia de centres educatius per al curs escolar 2009-2010.

No hay comentarios: