viernes, 18 de junio de 2010

Una delegació municipal assisteix a la jornada de la seguretat i la salut de Lafarge

L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, acompanyat del president de l'Àrea Econòmica, Joan Maresma i els regidors de Serveis Municipals, Sergio Hermoso i Medi Ambient, Eva Gonzalo, han assistit aquest matí a la jornada especial del "mes de la seguretat i la salut" de la fàbrica montcadenca Lafarge.
Aquesta jornada és una iniciativa amb la que la companyia pretén conscienciar als seus treballadors i treballadores en matèria de seguretat i salut laboral, incidint en la importància de sumar esforços per prevenir els accidents.
La jornada ha començat amb una gymkhana en la que els treballadors han hagut de superar per equips diverses proves relacionades amb la seguretat, com col•locar-se un arnés o escollir elements de protecció individual segons les circumstàncies.
Tot seguit ha estat el torn dels parlaments oficials per part dels responsables de l'empresa i les autoritats presents a l'acte i el lliurament de premis al equip guanyador i els treballadors que han demostrat tenir un coneixement més exhaustiu de la seguretat laboral.
La jornada ha finalitzat amb un aperitiu a les instal•lacions de l'àrea social de Lafarge.
Montcada.cat

1 comentario:

Anónimo dijo...

Fijaros en qué concejales acudieron a la llamada del monstruo de cemento:

El ínclito Alcalde César Arrizabalaga
Su socio y cómplice Joan Maresma
El brillantísimo Sergio Hermoso
Y la Ágata Ruiz de la Prada II de Montcada Eva Gonzalo.

!! Dios esta es la representación de nuestra querida Montcada.