viernes, 31 de octubre de 2008

TRAYMAS disposarà de cinc dies per desmantellar i buidar el dipòsit de ferralla


L’empresa Transporte y Almacenaje de Materiales Siderúrgicos, SL (TRAYMAS) disposarà de cinc dies per procedir al desmantellament de les instal·lacions i al desallotjament del material existent a l’interior de la nau del dipòsit de ferralla ubicat al carrer Bifurcació del barri de Can Sant Joan. L’operació es durà a terme entre el dilluns 3 de novembre i el divendres 7, de 10 a 17 hores.

TRAYMAS va presentar el dimarts una instància a l’Ajuntament de Montcada i Reixac on sol·licitava l’aixecament del precinte per desmantellar les instal·lacions i retirar el material que no va poder treure abans del 10 d’octubre, dia en què la Policia Local va donar compliment a la resolució de tancament del conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde, César Arrizabalaga, ha resolt, mitjançant un decret, l’aixecament provisional del precinte “a l’únic efecte de procedir al desmantellament de les instal·lacions i al desallotjament del material”. Transcorreguts els cinc dies, és a dir, el 7 de novembre a les 17 hores, el dipòsit de ferralla tancarà definitivament.

Arrizabalaga ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador als veïns. “La ferralleria no torna a obrir. L’únic que fem és donar permís als seus propietaris perquè acabin de desmuntar la instal·lació”.

No hay comentarios: