martes, 28 de octubre de 2008

Presentació de la campanya “No t’enganyis! L’alcohol pot canviar la teva realitat”



Foto: Pepe Martínez
La regidora de Salut Pública i Consum, M. Carmen González, i la regidora de l’Àrea Interna, M. Carme Porro, van presentar ahir al matí una campanya municipal per sensibilitzar la població adulta de les conseqüències derivades del consum d’alcohol directament vinculades amb els accidents de trànsit, motiu principal de la majoria de sinistres mortals.
La iniciativa, titulada “No t’enganyis!: l’alcohol pot canviar la teva realitat”, consisteix en cartells de gran format que es penjaran al mobiliari urbà i la distribució de tríptics informatius als equipaments municipals i comerços. A més, als bars i restaurants es repartiran posagots amb informació de les taxes màximes d’alcohol permeses per conduir i la quantitat d’alcohol que contenen les begudes.

La campanya està coordinada per la regidoria de Salut Pública i Consum i la Policia Local i s’inclou dins del Pla Municipal sobre drogodependències 2006-2009 aprovat pel Ple Municipal el gener de 2007. La regidora de Salut Pública, M. Carmen González, ha afirmat que “aquesta campanya va dirigida bàsicament a la població adulta ja que els problemes derivats del consum habitual d’alcohol afecta totes les edats i al estar moltes vegades socialment acceptat és més complicat que la gent que té un problema ho reconegui”. Aquesta regidoria també organitza habitualment tallers i xerrades a les escoles i instituts montcadencs per transmetre aquest mateix missatge als més joves.

A més, els agents faran conscienciació al carrer amb controls preventius d’alcoholèmia recordant quins són els límits d’alcohol a la sang que marca la llei.

Declaraciones de la regidora de Salut Pública i Consum, M. Carmen González:

No hay comentarios: