sábado, 25 de octubre de 2008

Presentació de la campanya “No t’enganyis! L’alcohol pot canviar la teva realitat”

La regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i la Policia Local ha engegat una campanya municipal per sensibilitzar la població de les conseqüències derivades del consum d'alcohol directament vinculades amb els accidents de trànsit, motiu principal de la majoria de sinistres mortals.
La campanya, titulada ¿No t'enganyis!: l'alcohol pot canviar la teva realitat¿, es presentarà en roda de premsa el proper dimarts 28 d'octubre a les 12.30h a la Sala de Junta de Govern Local (Av. Unitat,6. Primera planta) en un acte presidit per l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga i la regidora de Salut Pública i Consum, M.Carmen González.
Aquesta iniciativa s'inclou dins del Pla Municipal sobre drogodependències 2006-2009 aprovat pel Ple Municipal el gener de 2007 i el seu objectiu és informar sobre els possibles efectes de l'alcohol i els problemes derivats del seu consum habitual.
A més d'aquesta campanya, el mateix dia 28 a les 19h es durà a terme a la Casa de la Vila una taula participativa on s'informarà sobre les estratègies que s'estan duent a terme al municipi respecte la prevenció de les drogodependències i la promoció de la salut i es tractaran, entre altres punts, el Pla Local, l'Enquesta Escolar sobre drogues feta entre nois i noies de 12 a 18 anys i l'Observatori sobre Drogodependències.
La regidora de Salut, M.Carmen González, ha afirmat que "el consum de begudes alcohòliques forma part de les nostres tradicions i cultura però no hem d'oblidar que és un factor de risc que origina entre el 30 i el 50% del total de morts en accidents de trànsit, pe aquesta raó són tan necessàries campanyes de sensibilització con aquesta".

No hay comentarios: