viernes, 17 de octubre de 2008

El President de la Generalitat visita Projecte Home Catalunya





El President de la Generalitat, José Montilla, ha visitat el centre que la Fundació Projecto Home, té a Montcada i Reixac (La Vallensana), on ha estat informat del treball que realitza l'ONG des de 1998 en la nostra població, per la presidenta de la Fundació Gresol-Projecte Home MªRosa Muñoz i el director de la ONG Albert Sabatés. Cal remarcar la presència a l'acte de Luis del Olmo que va ser un dels membres fundadors de la entitat.
En l'actualitat hi ha 54 persones que estan rebent tractament dels quals gairebé 30 són interns i la resta reben l'atenció en un horari de 9 del matí fins a les 7 de la tarda.
L'ONG en aquests anys ha tractat i ajudat a gairebé 3.000 persones. Montilla, ha estat informat pels responsables del Centre de la feina terapèutica i integradora que duen a terme amb les persones drogodependientes en tractament de rehabilitació i altres conductes d'addicció, així com la integració social. Les persones que superen amb èxit la fase terapèutica, es deriven als centres que té Projecte Home en Mongat i Barcelona, on es treballa la seva reinserció en els àmbits familiar i laboral.

No hay comentarios: