martes, 28 de octubre de 2008

A MONTCADA CENTRE ELS DIJOUS COMPRAR ÉS ESTALVIAR




Montcada Centre Comerç ha organitzat per aquest mes de novembre una campanya de promoció comercial, amb l’objectiu de promocionar el comerç del centre de Montcada i oferir un valor afegit als clients de la zona comercial.
La Campanya es basarà en que cada dijous de cada setmana a partir del mes de novembre, els comerços associats a Montcada Centre Comerç, oferiran una oferta especial d’un producte o d’un servei. D’aquesta manera es pretén que el client es quedi a la nostra zona comercial i estalviï comprant al centre.
La campanya començarà la primera setmana del mes de novembre, el dijous dia 6, fins el dijous 18 de desembre, un total de 7 dijous d’ofertes al centre.
L’eslògan de la campanya és

“A Montcada Centre, comprar és estalviar”.

La promoció de la campanya es farà mitjançant cartells publicitaris, que es distribuiran a tots els establiments socis, a més de fulletons per facilitar als clients amb els comerços que formen part de la promoció, d’aquesta manera el client podrà identificar quins són els comerços associats i per tant, on podrà trobar les ofertes.


Foto: Cedida por Montcada Centre Comerç

No hay comentarios: