sábado, 25 de octubre de 2008

Cartells cívics per promocionar La Ribera


La Taula Cívica de La Ribera, en el marc del Pla Integral de La Ribera, ha posat en marxa una campanya per promocionar el civisme i millorar la convivència al barri. Els propis veïns són els protagonistes de diversos cartells que s’han col·locat en els plafons de publicitat urbana del carrer Llevant i l’avinguda de La Ribera. En els propers dies se n’ubicaran quatre més a l’avinguda de la Unitat.

Hi ha quatre models de cartell, tots ells amb l’objectiu de destacar els aspectes positius tant de l’entorn urbà com dels habitants de La Ribera com a característica comú. Mitjançant fotografies en què apareixen multitud de veïns i veïnes, la campanya pretén contribuir a que la gent senti el barri com a seu i, d’aquesta manera, implicar-la en la seva cura.

Algunes persones expliquen la seva experiència i demanen la complicitat de la resta de veïns per fer un barri millor. A més, els cartells difonen missatges cívics, com: ‘Tots millorem La Ribera’, ‘Sigues cívic’, ‘Gaudeix-la’ o ‘La Ribera som tots’, entre d’altres.

Amb motiu de la Festa de les Cultures i la Fira del Comerç Just, la Taula Cívica els ha imprès també en suport lona, i els farà servir per difondre la campanya en tots els actes públics en què participi.

No hay comentarios: