jueves, 16 de octubre de 2008

El President de la Generalitat visita Projecte Home Catalunya

Proyecto Hombre en La Vallensana (Montcada i Reixac)Una delegació municipal, encapçalada per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, acompanyarà el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, en la visita que farà divendres, 17 d’octubre (17 hores), a la Comunitat Terapèutica que Projecte Home Catalunya té al municipi, a la Vallençana.

Montilla ha estat convidat pels responsables de l’ONG perquè conegui la tasca terapèutica i integradora que duu a terme amb les persones drogodependents en tractament de rehabilitació que acull el centre.

Projecte Home Catalunya es va fundar l’any 1995 amb l’objectiu de promoure l'autonomia i la dignitat de les persones, treballant per al tractament i la prevenció de les drogodependències i altres conductes d'addicció. Desenvolupa un programa sociosanitari, educatiu i terapèutic per a la rehabilitació i integració social de les persones drogodependents, que es divideix en dues fases.

La primera fase es desenvolupa a la comunitat terapèutica de Montcada i Reixac, amb capacitat per a 30 places residencials i 30 de centre de dia. Els professionals que hi treballen realitzen una tasca de motivació pel canvi i el creixement personal, propiciant un distanciament de la cultura de les drogues.

Les persones que superen amb èxit la fase terapèutica, es deriven als centres que Projecte Home té a Montgat i Barcelona, on es treballa la seva reinserció en els àmbits tant social com familiar i laboral.

No hay comentarios: