martes, 14 de octubre de 2008

Joan Carles Paredes reelegit President local de Convergència Democràtica de Catalunya.


Aquest dilluns 13 d’octubre Joan Carles Paredes va ser escollit en l’assemblea de militants com a President de l’Agrupació de Montcada i Reixac de CDC.

Previ a la presentació de candidatura es va fer un balanç de gestió dels 4 anys de l’executiu, on es va destacar la coordinació entre l’agrupació i el grup municipal i la bona feina feta cap als ciutadans, visualitzant-se amb l’increment d’un regidor a les darreres eleccions municipals.

Com a nous eixos de treball de cara els propers quatre anys es van destacar tres línies mestres. Per una banda, la construcció de complicitats amb el teixit associatiu local i comarcal; per altra banda, la celebració del 30 aniversari de CDC Montcada i Reixac amb l’objectiu de revitalitzar i actualitzar el discurs de l’agrupació i, finalment, continuar treballant conjuntament amb la Direcció Nacional per assolir noves fites socials i polítiques pel país.

L’elecció de la candidatura de Joan Carles Paredes va ser per unanimitat. Amb aquesta elecció es completa el cicle electoral que es va iniciar amb el XVè Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya.

Joan Carles Paredes es consolida com una de les figures polítiques amb major projecció del Vallès dins del partit nacionalista. Recordem que el passat setembre va ser nomenat Conseller Nacional de CDC.

No hay comentarios: