miércoles, 8 de octubre de 2008

Obertes les inscripcions per a la jornada de formació

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha organitzat una jornada de formació i participació de pares i mares “Connect@ amb els teus fills, l’escola et necessita”, el proper dissabte 18 d’octubre. Els interessats a participar han d’omplir una butlleta i lliurar-la a la regidoria d’Educació de l’Ajuntament (Av. Unitat,6), a qualsevol centre escolar o bé fer la inscripció telefònicament (93 572 64 74. Ext. 1073) o per correu electrònic, educacio@montcada.org.

L’activitat es durà a terme a la Casa de la Vila (C. Major, 32) de 10 a 14h. Al llarg del matí es celebrarà una taula rodona “La participació dels pares i mares en la comunitat educativa, reptes i oportunitats” i s’organitzaran treballs en grup i sessions participatives sobre el futur de les AMPAs a Montcada i Reixac. En l’organització de la jornada ha col·laborat l’equip del Màster de Participació i Polítiques Socials de la UAB i les diferents AMPA’s del municipi.

Per facilitar l’assistència a totes aquelles persones que estiguin interessades, en el CEIP Reixac (Dr. Buxó, s/n) hi hauran activitats per a infants de 3 a 12 anys mentre duri la jornada.

No hay comentarios: