miércoles, 22 de abril de 2009

Serveis Socials obre el termini per optar a les beques escolars

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha obert el termini per a sol·licitar una beca per a l’adquisició de llibres, material i sortides escolars. Les sol·licituds s’hauran de formalitzar a la mateixa escola abans del 8 de maig i es podrà realitzar la mateixa sol·licitud per a diversos germans/es.

Les famílies interessades hauran de presentar, entre altres documents, el llibre de família, el justificant d’ingressos econòmics de tots els integrants majors de 16 anys i els documents que acreditin situació d’atur. En el cas de pares separats, aquests ho hauran d’acreditar amb sentència judicial. Tota la informació de la documentació que s’ha de lliurar amb la sol·licitud es pot consultar a la web municipal www.montcada.cat.

Les beques d’ajut a l’escolarització estan obertes a tots els infants del municipi, des de P3 a quart d’ESO tant de l’escola pública com de la concertada. La regidora de Serveis Socials, M. Carmen González, ha afirmat que “l’Ajuntament destinarà al voltant de 60.000 euros per a aquests ajuts, que es distribuiran entre el total de sol·licituds, segons els criteris econòmics i socials”. L’any passat en el període ordinari es van atorgar 642 ajuts.

Per altra banda, el Consell Comarcal del Vallès Occidental també obrirà el proper dijous el termini per a sol·licitar beques de menjador. Aquest ajuts són exclusius per a alumnes de centres públics de P3 a sisè de primària.

No hay comentarios: