jueves, 30 de abril de 2009

Itinerari modernista per Sabadell

El passat 25 d’abril, una cinquantena de persones que participen al programa Voluntariat per la llengua al Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3 van fer una ruta pels edificis modernistes més significatius del municipi de Sabadell.

Les parelles lingüístiques van iniciar la ruta davant de l’Hotel Suís i la van acabar dins de l’edifici modernista de la Caixa de Sabadell.

A Montcada el passat mes de març es van formar 11 parelles lingüístiques, que es troben 1 hora a la setmana durant 10 setmanes per conversar en català d’una manera distesa.

El Voluntariat per la llengua és una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística que té per objectiu fomentar l’ús del català.

Per participar com a voluntari o com a aprenent, podeu trucar al Servei Local de Català de Montcada (Tel. 93 575 16 44) o enviar un correu a l’adreça
vxl.vo3@cpnl.cat.

El dimecres, 6 de maig, entre les 19 i les 21h, l'Hermínia Mas, escriptora i professora de català, presentarà el llibre Idriss, la noia del fil de seda. La presentació es farà a la sala institucional, a la Casa de la Vila. Tot i que és un llibre que han treballat els alumnes a l'aula, és un acte obert a tothom. Com que s'ha treballat a l'aula, la intenció és que hi hagi un diàleg entre l'autora i els seus lectors.

No hay comentarios: