jueves, 23 de abril de 2009

Diada de Sant Jordi


Gran afluència de públic en la Fira del Llibre celebrada en aquesta ocasió en la Rambla del Països Catalans, a causa de les obres de remodelació del carrer Major.

Una trentena de parades de librerias, floristeries, entitats i partits polítics ha acollit la visita de centenars de montcadens en la seva majoria escolars que han viscut insitu la Diada de Sant Jordi.

Entre les parades la del Recreo.com amb les novetat del treball d'Elisa Riera "Abecedari", recentment publicat i el llibre "Mentiras" de José Antonio Medina, ambdós col·laboradors de Mirame.

Gran afluencia de público en la Fira del Llibre celebrada en esta ocasión en la Rambla del Països Catalans, debido a las obras de remodelación de la calle Mayor.
Una treintena de paradas de librerias, floristerías, entidades y partidos políticos ha acogido la visita de centenares de montcadens en su mayoría escolares que han vivido insitu la Diada de Sant Jordi.
Entre las paradas la del Recreo.com con las novedad del trabajo de Elisa Riera “Abecedari”, recientemente publicado y el libro “Mentiras” de José Antonio Medina, ambos colaboradores de Mirame.

No hay comentarios: