viernes, 17 de abril de 2009

Presentació del poemari escrit per l'Elisa Riera i Tonyi Mateos


Ahir a la tarda es va presentar en la Sala Institucional de la Casa de la Vila amb un ple absolut el nou treball poètic d'Elisa Riera amb fotografies de Tonyi Mateos.
Es tracta d'un poemari presentat molt originalment en una capsa amb 26 haikús, composicions poètiques d'origen japonès compostes per 17 síl·labes organitzades en tres versos. Elisa troba en la poesia un mitjà per a dibuixar o vestir les situacions i sentiments de la vida quotidiana.
Escriu poesia des de 1981 i com diu ella, els seus poemes no són més que pinzellades.
La lectura dels haikús de Miquel Martí i Pol, la van dur al repte de fer poesia d'altra manera, amb el resultat del llibre que ahir es va presentar.
Abecedari és un poemari que a més té l'al·licient de que cada haikú comença per una lletra diferent, d'aquí el seu títol i alhora estan encadenats entre si com si fossin un sol poema.
El llibre es pot comprar en les llibreries de Montcada al preu de 20€, així com en la paradeta del Cercle Cultural en la Diada de Sant Jordi en la Rambla dels Països Catalans, on es comptarà amb la presència de les autores.

No hay comentarios: