martes, 4 de mayo de 2010

La Llagosta anuncia nous tràmits sobre el cas Valentine durant el ple del mes d'abril.

L'alcalde, Antonio Rísquez (PSC), va anunciar ahir, durant la celebració del ple ordinari del mes d'abril, la presentació per part de l'Ajuntament de la Llagosta davant del Tribunal Suprem d'un escrit d'oposició al recurs de cassació en defensa dels interessos de la nostra localitat en l'anomenat cas Valentine.
El recurs de cassació el van presentar l'empresa Valentine i la Generalitat davant la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que considera nul·la la requalificació de la zona verda de Can Milans, de Montcada, en zona industrial.
Rísquez va indicar que la documentació es va rebre divendres de la setmana passada i que la Junta de Govern Local va aprovar ahir amb caràcter d'urgència la presentació de l'escrit davant del Tribunal Suprem per demanar que no tiri endavant el recurs de cassació.
LaLlagosta.com

1 comentario:

Anónimo dijo...

aun que yo actualmete vivo en madrid , me he criado en la llagosta durante mis 30 años de vida , conozco personalmente al alcalde de montcada y desde el primer momento me sorprendio su falta de escrupulos al tratar asi a un pueblo vecino que tanto le ha dado ( no lovidemos que a sido profesor durante años en su instituto) y lo mas sorprendente es que los dos partidos que gobiernan en ambos municipios sehan del mismo partido.
una "verguenza" si tanto aprecian esos 300 empleos , que se los pongan alado de su casa, la llagosta lucho durante años para consegir que se desdoblara la n-152a a su paso por la localidad para alegria de los vecinos , y ahora les colocan este "montruo" empresarial que hace circular trailers a todas horas.