martes, 12 de mayo de 2009

Sorteig per designar els integrants de les meses electorals amb motiu de les eleccions europees

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, en compliment del que disposa la Llei Orgànica del Règim Electoral General, ha celebrat aquest matí una sessió plenària extraordinària per realitzar el sorteig per designar els presidents i vocals de les meses electorals que es constituiran amb motiu de les Eleccions al parlament Europeu del dia 7 de juny de 2009.

El sorteig s’ha fet per mitjans informàtics, mitjançant un sistema aleatori entre els habitants montcadencs majors de 18 anys i menors de 65. Un total de 23.873 electors estan cridats a les urnes.

Les persones que hagin estat designades al sorteig per formar part de les meses i que tinguin causa justificada documentalment que els impedeixi assistir-hi, podran presentar excusa davant la Junta Electoral de Zona de Sabadell en el termini de 7 dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

Les meses electorals estaran distribuïdes als Col·legis electorals habituals: Can Tauler, Auditori Municipal, AV Font Pudenta, CEIP El Turó, AV La Ribera, IES La Ribera, CEIP Reixac, CEIP Elvira Cuyàs, IES Montserrat Miró, CEIP Mitja Costa, CEIP El Viver i Centre Cívic Can Cuiàs.

No hay comentarios: