lunes, 25 de mayo de 2009

Maravillas Rojo parla dels reptes del mercat laboral

La secretària general d’Ocupació, Maravillas Rojo, ha visitat aquest matí Montcada i Reixac per oferir una xerrada sobre els reptes de l’actual mercat laboral. L’acte, organitzat pel departament de Planificació Estratègica i el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, s’ha adreçat especialment als membres de la comissió estratègica de Montcada i a empresaris i emprenedors locals.

Abans de la conferència, a la que han assistit una quarantena de persones, Rojo ha signat al llibre d’honor del Consistori. “Ens trobem davant d’una conjuntura econòmica inèdita, de caràcter global, que obliga a les empreses a fer un canvi en el sistema productiu. A banda, les administracions hem de treballar coordinadament per incentivar el mercat laboral i el teixit empresarial intentant minimitzar així l’impacte de la crisi”, ha afirmat la secretària general d’Ocupació.

La catalana Maravillas Rojo (Barcelona, 1950) és llicenciada en Ciències Polítiques i comercials per la Universitat de Barcelona i porta més de 25 anys dedica a dissenyar polítiques actives d’ocupació. Abans de convertir-se en la número 2 del Ministeri que lidera Celestino Corbacho, Rojo era la comissionada de l’Alcaldia de Barcelona per a la Innovació, Iniciatives i Investigació. En el termini 1991-1995, va ser directora de l’INEM a Barcelona.

Foto Premsa de l'Ajuntament.

No hay comentarios: