viernes, 8 de mayo de 2009

Serveis Socials reforça el repartiment d’aliments mitjançant un acord amb Gros Mercat


L’Ajuntament de Montcada i Reixac, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha donat un pas més per reforçar el servei de repartiment d’aliments a les famílies més necessitades del municipi, a través d’un acord a dues bandes amb Càritas Montcada i el supermercat Gros Mercat. Mitjançant aquesta entesa, el consistori es compromet a destinar una partida extra per a la compra de 10 productes d’alimentació bàsica a un preu ajustat a l’empresa Gros Mercat, la qual farà el transport dels productes gratuïtament al magatzem municipal. Per la seva part, Càritas s’encarregarà de preparar i millorar les bosses de repartiment quinzenal, comptant amb aquests productes segons el tamany de les famílies usuàries.

La regidora de Serveis Socials, M. Carmen González, ha afirmat que “es tracta d’una mesura que té com a objectiu millorar i garantir les aportacions alimentàries de prop de 250 famílies del municipi que estan vivint una situació molt crítica i a la que s’ha de donar resposta”. Davant la situació de crisi, Serveis Socials s’ha compromès a fer una aportació econòmica de 20.000 euros d’un fons especial de la Diputació cap als ajuntaments que per a Montcada suposarà en total 55.000 euros a repartir en lots alimentaris, ajudes a l’escolarització i al lloguer d’habitatges.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Nuestros politicos,han dado parte de su sueldo a Serveis Socials,los Señores Maresma y Cesar asi contribuyen con el paro existente en Montcada,lo atestigua nuestros servicios informativos locales La Veu y Mirame.
No lo edites,que esta broma como la lean los susodichos señores,se enfadarán y harán boicot a Mirame.