miércoles, 27 de mayo de 2009

La Casa de les Aigües s’obre a la ciutadania el proper mes juny


El servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha organitzat un programa d’activitats per aquest mes de juny, entre elles, el 10 i 17 de juny s’organitzaran dues visites guiades diàries a la casa de les Aigües per mostrar el seu valor arquitectònic, la seva història i el seu projecte de futur. Les visites es faran en dos torns, de 16 a 17h i de 17.30 a 18.30h.

La Casa de les Aigües és una antiga estació de bombeig d’aigües de l’aqüífer del Besòs per a l’abastiment d’aigua potable per a la ciutat de Barcelona. Va estar en funcionament des del 1878 al 1987. Es tracta d’un conjunt d’edificacions d’arquitectura modernista industrial de gran bellesa, amb la singularitat de comptar amb una maquinària de vapor que, pel seu disseny i característiques, és única al món.

A banda d’aquestes visites, Medi Ambient ha organitzat dues activitats més per al proper mes de juny; una nit d’estels a Sant Pere de Reixac i un curs d’introducció a la fotografia de natura. La primera d’elles permetrà als participants interpretar i guiar-se pel cel nocturn de l’estiu. Per a l’organització d’aquesta activitat, que es durà a terme el 6 de juny a les 21.30h, s’ha comptat amb el suport de l’Associació per a la Conservació de l’Entorn i la Recerca (ACER). El curs de fotografia de natura tindrà 6 hores de durada i està adreçat a persones sense coneixements previs de fotografia o amb coneixements bàsics. Aquest es farà el divendres 13 de juny de 18 a 20h i el dissabte 14 de 10 a 14h.
Per a totes aquestes activitats és necessari inscriure’s prèviament al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montcada i Reixac de 9 a 14h (Av. Unitat,6 segona planta) o bé per correu electrònic a l’adreça mediambient@montcada.org

1 comentario:

Anónimo dijo...

Donde estan los de "Medi Ambient" cuando el ayuntamiento corta arboles por donde quiere,no deberian estar informados y si lo estan porque no lo evitan.

v.p.a.v